Robine van Tilburg
chef online
chef online
22 August 2021
Bijgewerkt: 23 September 2021
Deze blueberry-cheesecake-ijsjes smaken naar een zalig lekkere cheesecake én zijn ook nog eens superfris. Het koekkrokantje maakt dit ijsje helemaal af.
Hoera! Ik hoorde tijdens de opnames van deze Zon(dig)dag-video dat we officieel in de natste zomer van de afgelopen 200 jaar beland zijn. Dat vieren we met ijs! Want niets brengt de zon meer in je lijf dan de smaak van een zalig ijsje. Dit blueberry-cheesecake-ijsje is de favoriet van Zon(dig)dag-cameravrouw Lissa. Je móét het dus wel eens maken!
Video: Lissa Van Eesbeeck
Ingrediënten voor 4 ijsjes:
- 120 g roomkaas (ik gebruik meestal die van het merk MonChou)
- 150 g Griekse yoghurt
- 20 g vanillesuiker
- 80 g blauwe bessen (uit de diepvries)
- enkele verse blauwe bessen
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier